Choď na obsah Choď na menu
 


Hotely

HOTEL THERMIA PALACE– tento svetoznámi hotel je prvý päťhviezdičkový hotel na Slovensku. Patrí medzi skvosty kúpeľných hotelov a môže sa pýšiť jedinečnou atmosférou a prekrásnou architektúrou. Je prepojený so susedným kúpeľným domom IRMA. Ten zabezpečuje balneoterapiu a kúpeľnú liečbu po celý rok.

HOTEL BALNEA SPLENDIT - tento štvorhviezdičkový hotel sa nachádza v severnej časti Kúpeľného ostrova. Neďaleko od hotela nájdete aj známy Golf Club a Spoločenské centrum.
HOTEL BALNEA ESPLANADE – Vďaka vysokému štandardu, náročnej klientele a veľkému výberu služieb v zariadení sa stal najnavštevovanejším hotelom v Piešťanoch. Flexibilné priestory sú vhodné predovšetkým na školenia a spoločenské podujatia.
 HOTEL BALNEA GRAND – tento trojhviezdičkový hotel je situovaný v zeleni príjemného parku.


HOTEL JALTA – je obklopený kaviarňami a obchodmi. Len pár metrov od neho je situovaný Kúpeľné ostrov s promenádou. Láka možnosťami zábavy a rozličnými aktivitami. K hotelu sú pričlenené aj menšie objekty SMARAGD, ŠUMAVA, RIVIERA.

HOTEL PRO PATRIA – nachádza sa v južnej časti Kúpeľného ostrova a patrí medzi najstaršie budovy na ostrove. Slúžil ako liečebný ústav pre vojakov v 1. sv. vojne. Je ideálnym miestom pre liečbu pacientov so zníženou mobilitou.

HOTEL VILLA BERLIN – je v blízkosti Kolonádového mosta priamo oproti známej soche barlolámača (symbol piešťanských kúpeľov. Je obľúbený vďaka kvalite služieb, útulnosti a domáckej atmosfére.

HOTEL BALNEA PALACE – tento hotel je prepojený s hotelmi Balnea Splendid a Balnea Grand. Je zaujímavý aj po architektonickej stránke.